Kvízy Golfová pravidla - střední obtížnost

Golfová pravidla - střední obtížnost


Musí být poloha míče, který se bude vracet zpět, před zvednutím označena?
Ano
Ne
Je trestné, pokud se hráč při odstraňování volných přírodních předmětů z bankru, ve kterém leží jeho míč, dotkne rukou nebo holí písku?
Ano
Ne
Je pravda, že se hráč, pokud jeho míč leží v bankru, nesmí dotknout při nápřahu holí písku?
Ano
Ne
Je pravda, že hráč, pokud jeho míč leží stále v bankru, může z frustrace nebo hněvu beztrestně udeřit holí do písku?
Ano
Ne
Musí se míč, aby byl v trestné oblasti, dotýkat půdy uvnitř této oblasti?
Ano
Ne
Musí při volbě referenčního bodu hráč tento bod vždy něčím označit (třeba týčkem)?
Ano
Ne
Když hráč náhodou pohne svým míčem nebo markovátkem na greenu, musí si připočítat jednu trestnou a vrátit míč na původní místo?
Ano
Ne
Pravda, nebo lež? Když se hráč rozhodne v rámci čerpání úlevy od trestné oblasti spustit míč bankru, pak se tento míč musí v bankru i zastavit a nesmí se z něj vykutálet, i když oblast úlevy zasahuje i mimo bankr.
Pravda
Lež
Je pravda, že se hráč nesmí v bankru, ve kterém leží jeho míč, dotknout rukou ani holí volných přírodních předmětů?
Ano
Ne
Může hráč při hře na rány požadovat z důvodu, že by míč ležící na jamkovišti mohl pomáhat jinému hráči, jeho zvednutí, i když se nejedná o jeho vlastní míč?
Ano
Ne

Přihlášení Golf News


OMEZENÝ POČET ZA SUPER CENY
350 Kč,-

Zahájen prodej voucherů 1fee2hráči na sezonu 2024, které umožňují na vybraných hřištích ve vymezeném čase po uhrazení jednoho fee hru dvěma hráčům. S ...